İstanbul Plaj Sezonu Açıldı!!!!

STANBUL - Aniden kavurucu yaz sıcaklarının etkisine giren Türkiye bu hafta serinliyor. Sıcaklıklarda dört - beş dereceye varan düşüşler yaşanırken, yağış da bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre bugün Ege, Batı Karadeniz ve Batı Akdeniz’in kuzey kesimlerinde hava yağışlı, diğer bölgelerde bulutlu. Salı günü yağış yine batı bölgelerde etkili olurken, çarşamba günü ayrıca iç ve doğu bölgelerde de yağmur bekleniyor. Perşembe günüyse tüm bölgeler yağmurlu olacak.
İstanbul’da 23 dereceye iniyor
İstanbul’da dün zaman zaman 30 dereceyi aşan sıcaklığın bugün 26 derece olması bekleniyor. İstanbul’da sıcaklık perşembe ve cuma günleri 22-23 dereceye kadar inecek. Ankara’da bugün 29 derece olan sıcaklık 25 dereceye, İzmir’de de 28 dereceden 26 dereceye düşecek.
Bu arada hava sıcaklığının 30 dereceyi aşmasıyla Akdeniz ve Ege sahil şeridi yaz manzaralarıyla kucaklaştı. Hafta sonu yakıcı güneşin kendini gösterdiği Antalya’da plajlar doldu. Mavi bayraklarıyla nitelikli 12 kilometre uzunluğundaki Konyaaltı ve Lara Plajı sezon hareketliliği yaşadı.


İstanbul Rent A Car

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder